четвъртък, 17 януари 2019 г.

Всеки 5-ти мъж страда от Еректилна дисфункция


https://erekcia.bg/

Проблемите с ерекцията са обект на изследване от доста години, но така и никой специалист не успя съвсем точно да определи на какво се дължи тя. Професор Димитриус Кристу от Солунския университет, който в края на миналата година проведе изследване с повече от шест хиляди мъже на възраст от 18 до 75 години.Резултатите от проучването бяха представени по време на конгрес за мъжкото здраве в Хамбург, Германия. Обобщено може да се каже, че по една или друга причина всеки шести самохвалко прави засечка в леглото и не може да свърши работата докрай. 

Според Кристу, най-честата причина за проблемите с ерекцията, която се наблюдава при всеки 6-ти мъж, не са физически проблеми, а стресът и натовареното ежедневие, което води съвременният човек. Според него, докато човек живее по такъв начин, няма как да бъде на 100% излекуван проблема. Разбира се, той не отрича всички медикаменти, които си оказват благоприятно влияние и поне за момента, но за да изчезне напълно проблема, човек не трябва да живее под стрес и нервно напрежение. Разбира се, както и повечето съвременни специалисти, и той препоръчва употребата на възможно най-безобидните за организма медикаменти, които повлияват благоприятно върху ерекцията.
  • Добрата ерекция означава добър секс, а добрия секс означава високо самочувствие и пълноценен живот. Можете да ги имате с помощта на сексуалния стимулант  Купидон хапчета за ерекция– натурален билков продукт, създаден да помогне на всеки мъж с еректилни проблеми, без никакви странични ефекти. Cupidon спомага за подобряване на сексуалния живот, действа благоприятно при отслабване на ерекцията или при нейното отсъствие, удължава половия акт. Таблетките оказват изключително въздействие върху еректилната дисфункция, която представлява невъзможност да се постигне или да се поддържа ерекция на мъжкия полов член.

Факт е, че без ерекция животът на един мъж е непълноценен, тъй като той не може да извърши нормален полов акт, съответно и да създаде нормална връзка, от което страда най-вече самия той, тъй като точно липсата на ерекция се явява най-големият убиец на мъжкото самочувствие!

https://erekcia.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар