петък, 4 януари 2019 г.

10 съвета срещу еректилна дисфункция


Еректилната дисфункция започва да присъства като проблем при мъжа с възрастта. Не винаги обаче тя е следствие на остаряването. Какви стъпки може да предприеме мъжът, за да продължи по-дълго да се радва на сексуалния си живот? Ето няколко съвета в тази насока...


1. Внимавайте с какво се храните

Храните, които са опасни за сърцето, могат да компрометират и ерекцията. Изследователи са на мнение, че продуктите, които водят до сърдечни атаки и уплътняване на артериите, са причина и за влошеното кръвоснабдяване на половия орган.
Храненето на мъжа задължително трябва да включва и достатъчно плодове и зеленчуци. Препоръчително е да се избягват богатите на мазнини, пържените храни и полуфабрикатите.
Проучване на Нюйоркския университет показва, че придържането към Средиземноморската диета осигурява напълно задоволителни сексуални способности при мъжете, въпреки възрастта. Този режим, освен пресните плодове и зеленчуци, включва пълнозърнести продукти и полиненаситени мазнини. Източник на последните са зехтинът и морските деликатеси. Допуска се и по чаша червено вино.

2. Контролирайте теглото

Наднорменото тегло е свързано с редица здравословни проблеми, включително и диабет тип 2 и еректилна дисфункция. Всяка една мярка срещу допълнителните килограми е и мярка за съхранение на сексуалната сила за по-дълго.


3. Пазете се от висок холестерол и високо кръвно налягане

Високият холестерол или високо кръвно налягане уврежда кръвоносните съдове, включително и тези, които осигуряват кръвоснабдяването при ерекция.
Следете за стойностите им и взимайте навременни мерки при отклонения.
За разлика от кръвното налягане, високият холестерол по-лесно се контролира. Необходим е подходящ хранителен режим и повече движение.
Тази мярка може да повлияе и на стойностите на кръвно налягане, което също има пагубно върху малките кръвоносни съдове действие. В случай на по-сериозен проблем редно е лекар да изпише подходящата терапия.

4. Стойте настрана от алкохола

Или си позволявайте само по чашка или не пийте въобще, ако държите дълго време да се представяте добре в леглото. Не се разполага с категорични доказателства, че пийването вреди, но доказателствата за вредата на хроничната употреба на алкохол са солидни. Алкохолът влияе на баланса на мъжки полови органи, от там и на постигането на желаната ерекция.


5. Спортувайте

Обездвижването рефлектира върху способностите на мъжа. Бягането, плуването и аеробните упражнения са с полезен ефект и при мъжете – предотвратяват еректилна дисфункция.
След като споменаваме упражнения, трябва да отбележим, че има и такива, които имат и точно обратното, негативно, действие. Всеки спорт, който причинява напрежение в областта на перинеума – зоната между ануса и скротума – е неподходящ за мъжа. Примери: колоездене, езда. Не е проблем, когато такъв се практикува за удоволствие и отпускане, а когато се упражнява професионално.


6. Следете тестостерона

Това е хормонът на мъжа. Обикновено стойностите му падат след 50-годишна възраст. Началото на този процес започва след 40-те, но тогава намаляването на нивата му е незначително, само с 1,3%.
Симптоми на нисък тестостерон са: липса на желание за секс, липса на настроение и жизненост, неспособност за концентрация и взимане на решения. По-слабият синтез рефлектира и върху ерекцията.


7. Избягвайте анаболите

Истината е, че водят до свиване на тестисите и способността им да синтезират тестостерон.


8. Избягвайте пушенето

Тютюневият дим уврежда кръвоносните съдове, а никотинът ги свива, което като краен резултат затруднява постигането на ерекция.


9. Необуздан секс? Забравете!

Еректилната дисфункция понякога се дължи на травми на пениса. Необузданият секс също може да е причина за такива. Желателно е при поза жената отгоре, все пак тя да бъде контролирана до степен да не се стига до „счупване” на пениса.
Проблем може да създаде и сексът „на сухо”, не само заради това се препоръчва жената добре да се възбуди преди пристъпване към самия полов акт. Препоръчително е да се използват лубриканти при такъв проблем.


10. Стресът е убиец на ерекцията

Стресът повишава нивото на адреналина. Това води до контрахирането на кръвоносните съдове, което пък възпрепятства ерекцията. Порочна верига... Почивайте достатъчно и адреналинът ще се нормализира!
Ако сте от тези хора, на  които не им се получават нещата, не се притеснявайте има решение на вашия проблем. Решението е Купидон- билкови таблетки, които биха могли да ви направят звяр в леглото.

https://erekcia.bg/

Добрата ерекция означава добър секс, а добрия секс означава високо самочувствие и пълноценен живот. Можете да ги имате с помощта на сексуалния стимулант  Купидон хапчета за ерекция– натурален билков продукт, създаден да помогне на всеки мъж с еректилни проблеми, без никакви странични ефекти. Cupidon спомага за подобряване на сексуалния живот, действа благоприятно при отслабване на ерекцията или при нейното отсъствие, удължава половия акт. Таблетките оказват изключително въздействие върху еректилната дисфункция, която представлява невъзможност да се постигне или да се поддържа ерекция на мъжкия полов член.

Няма коментари:

Публикуване на коментар