петък, 4 януари 2019 г.

5 храни, които вредят на сексуалния ви живот


Замислете си дали си струва да прекалявате със следните хранителни съставки:
1. Сол
Приемането на голямо количество натрий е един от основните фактори, допринасящи за високо кръвно налягане, което според скорошно проучване на Университета Тулейн в САЩ, води до еректилна дисфункция, която не се повлиява от лекарства тип „Виагра”.
2. Соя
Проучване на Харвардския университет установява, че богатото на соя меню може да доведе до проблеми с ерекцията и понижено либидо. Това е заради естрогенните свойства на соята, които намаляват нивата на тестостерон.
3. Консервирани храни
Лепилата в спойките на тенекиените консерви съдържат бисфенол А (BPA). Мъжете, които  са приемали големи количества от тази съсавка били четири пъти по-предразположени към еректилна дисфункция и седем пъти по-предразположени към проблеми с еякулацията.
4. Транс мазнини
Транс-мазнините, създадени чрез хидрогениране (процес, който превръща течните масла в твърди частици), са едни от най-вредните за сърдечно-съдовото здраве макронутриенти. А то от своя страна е е важно  условие за пълноценен сексуален живот.
5. Захар
Изследвания показват, че нивата на тестостерон в организма могат да спаднат до 25 процента след рязко покачване на кръвната захар. Както беше вече казано, спадането на тестостерона води до спадане и на други неща.
Ако сте от тези хора, на  които не им се получават нещата, не се притеснявайте има решение на вашия проблем. Решението е Купидон- билкови таблетки, които биха могли да ви направят звяр в леглото.

https://erekcia.bg/

Добрата ерекция означава добър секс, а добрия секс означава високо самочувствие и пълноценен живот. Можете да ги имате с помощта на сексуалния стимулант  Купидон хапчета за ерекция– натурален билков продукт, създаден да помогне на всеки мъж с еректилни проблеми, без никакви странични ефекти. Cupidon спомага за подобряване на сексуалния живот, действа благоприятно при отслабване на ерекцията или при нейното отсъствие, удължава половия акт. Таблетките оказват изключително въздействие върху еректилната дисфункция, която представлява невъзможност да се постигне или да се поддържа ерекция на мъжкия полов член.

Няма коментари:

Публикуване на коментар