сряда, 9 януари 2019 г.

Сексуалността на мъжете в различна възраст



На колко години е възлюбеният ви? Тук ще ви разкажем за сексуалността на мъжете в различна възраст. Смята се, че мъжете мислят за секс едва ли
не всяка свободна секунда. Но да мислиш и да правиш са две различни неща.
Безусловно, любовта и сексът имат своето място във всяка възраст. Но ако при жените разцвета на сексуалността идва към 30+, то мъжете имат по-различни биологични параметри и с възрастта са свързани различни периоди в интимния живот. Какво се променя в по-добра или по-лоша посока ще разберем сега.
Сексуалността на 20-25 години

Средностатистическият мъж започва своя полов живот на възраст около 16-20 години, затова на 20 години той вече има някакъв опит – понякога добър, а понякога не. В този период мъжът е в добра физическа форма и в добро здраве, затова се нуждае регулярно от секс. При това, в тази възраст мъжете имат огромно количество тестостерон в кръвта, което им позволява да удовлетворяват желанията си чрез интимна близост практически по всяко време. Възбуждат се бързо, но продължителността на половия акт може да разочарова дамите – малко мъже са способни да „издържат” повече от пет минути. Още един минус е, че в повечето случаи на тази възраст мъжете не отделят много внимание на любовните ласки и прелюдии, тъй като бързат да „сграбчат плячката”.
Сексуалността на 25-30 години

Към 30-годишна възраст нивото на тестостерона започва да намалява, жаждата за секс става по-осъзната и контролирана. С това се обяснява и поведението им по отношение на жените: мъжът започва да подбира, приоритети му стават сексуалната привлекателност на партньорката, нейната чувствителност, опит. Сексът става значително по-добър, тъй като не възникват проблеми с ерекцията, а нараства способността за няколко полови акта за една нощ. Голям плюс за жените с въображение е това, че имено в този период мъжът е склонен към нови експерименти и подвизи в спалнята.
Сексуалността на 30-35 години

В този период е разцвета при мъжете, когато те са пълни със сили, желания и
амбиции. Но за сметка на това социалните отговорности (работа, семейство, деца) потискат сексуалността им. Отсъствието на желание може да е причинено от умора, претоварване, стрес и недостига на сън. Затова „маратоните до сутринта” стават все по-рядко, особено през делничните
вечери. Здравословното състояние на много от представителите на силния пол започва да се влошава: имено в този период започват проблемите с простатата, а появата на ерекция отнема повече време и често изисква допълнителна стимулация. Но за сметка на това по време на половия акт мъжете от тази възрастова група могат да „издържат” дълго време – самият акт може да продължава от 10 минути до няколко часа.
Сексуалността на 35-45 години

По статистика, ако мъжът е водил редовен полов живот до тази възраст, то не се очертават особени изменения след това. Темпераментът на мъжа си остава същия, какъвто е бил на 30 години. Единственото негативно, което може да стане, е някое хронично заболяване, което е било пренебрегвано до този момент. Има и още една странна статистика: някои мъже от тази възрастова група, получили определен опит, проявяват повишена страст към експерименти. Общата преситеност, получените знания, придобитата увереност – всички тези фактори допринасят за това, че мъжът може да се увлече по нестандартните удоволствия. Ако вашите желания съвпадат, то това не е минус. Разбира се, трябва да споменем и плюсовете. Имено в тази възраст мъжът започва да отделя най-голямо внимание на удоволствието на партньорката си, а не толкова на своето. Той е нежен, грижлив, опитен, способен към по-дълги полови актове, тъй като неговото лично удоволствие минава на заден план.
Сексуалността при мъжете на 50+

Колкото и парадоксално да звучи, но при една четвърт от мъжете навършили половин век сексуалните функции се подобряват в сравнение с 30-40-годишните. От физиологична гледна точка това се обяснява с това, че мъжът вече не е подложен на такъв стрес в сексуалния живот както преди. И независимо от това, че трябва повече време за възбуда и ерекция, самият полов акт може да е значително по-дълъг, а удоволствието на партньорката е все така на първо място, а времето отделено за любовни игри се увеличава.

Без съмнение, всеки мъж е индивидуален, а това, за което ви разказахме, е само обобщена статистика. Най-важното е да пазят физическото и психическото си здраве, така и за мъжете и за жените от различни възрасти ще има повече удоволствия по време на секса.



Добрата ерекция означава добър секс, а добрия секс означава високо самочувствие и пълноценен живот. Можете да ги имате с помощта на сексуалния стимулант  Купидон хапчета за ерекция– натурален билков продукт, създаден да помогне на всеки мъж с еректилни проблеми, без никакви странични ефекти. Cupidon спомага за подобряване на сексуалния живот, действа благоприятно при отслабване на ерекцията или при нейното отсъствие, удължава половия акт. Таблетките оказват изключително въздействие върху еректилната дисфункция, която представлява невъзможност да се постигне или да се поддържа ерекция на мъжкия полов член.

Няма коментари:

Публикуване на коментар