четвъртък, 3 януари 2019 г.

Кой витамин помага при проблеми с ерекцията


При проблеми с ерекцията мъжете обикновено посягат към хапчето виагра. Резултатите от италианско и американско проучвания обаче показват, че има естествен начин за разрешаване на проблема - с помощта на "слънчевия" витамин D, пише в. "Дейли стар".

Пенисът е еволюирал само веднъж

Еректилната дисфункция засяга половината от всички мъже на възраст между 40 и 70 години. Италианските и американските специалисти са установили, че набавянето на витамин D може да помогне на представителите на силния пол да се справят по естествен начин с проблема и да подобрят представянето си в леглото.

Кой е идеалният размер на мъжкото достойнство според жените

Изследователи от университета на Милано в Италия и университета "Джонс Хопкинс" в САЩ са открили, че недостигът на витамин D е свързан със съществен риск от проблеми с ерекцията. Италианското изследване е обхванало 143 мъже с еректилна дисфункция, а американското - 3400 здрави индивида.

Българите са 13-и в Европа по големина на мъжкото достойнство

Витамин D в малки количества може да се набави от продукти като мазни риби, яйца и зърнени храни. Основният му източник обаче е слънчевата светлина, припомнят експертите.
Ако сте от тези хора, на  които не им се получават нещата, не се притеснявайте има решение на вашия проблем. Решението е Купидон- билкови таблетки, които биха могли да ви направят звяр в леглото.

https://erekcia.bg/

Добрата ерекция означава добър секс, а добрия секс означава високо самочувствие и пълноценен живот. Можете да ги имате с помощта на сексуалния стимулант  Купидон хапчета за ерекция– натурален билков продукт, създаден да помогне на всеки мъж с еректилни проблеми, без никакви странични ефекти. Cupidon спомага за подобряване на сексуалния живот, действа благоприятно при отслабване на ерекцията или при нейното отсъствие, удължава половия акт. Таблетките оказват изключително въздействие върху еректилната дисфункция, която представлява невъзможност да се постигне или да се поддържа ерекция на мъжкия полов член.

Няма коментари:

Публикуване на коментар