вторник, 8 януари 2019 г.

Неща за ерекцията, които не знаем



Ерекцията е нещо, което свързваме с мъжете и секса. Тя обикновено се случва, когато мъжът се възбуди при вида на любима жена или само при мисълта за нея. Ерекцията обаче може да се случи и в много други неочаквани моменти, някои дори неосъзнати.

Ето какво още не знаем за мъжката ерекция!

Ерекция може да има още преди раждането

Да, възможно е бебето да получи ерекция в корема на майката още преди да се е родило. Такива феномени са били забелязвани неведнъж на видеозон. Те нямат нищо общо с осъзнатата сексуалност, разбира се. Изцяло рефлексогенни са и са физически неконтролируеми.

Ерекция се получава и насън

Този вид ерекция също е неосъзната. Тя се случва подсъзнателно по време на съня на мъжа. Един мъж може да получи до 3 среднощни ерекции, които дори не е задължително да бъдат провокирани от мокри сънища.

Среднощните ерекции са компенсаторен механизъм на тялото, който осигурява достатъчно кислород в тъканите на пениса, за да го предпазят от увреждания. Кислородът настъпва благодарение на увеличеното кръвообращение в този момент.

Ерекция е възможна и след смъртта

Този феномен също е рядък, но възможен. Има случаи, в които се получава ерекция при вече мъртъв мъж. Случаите, в които се наблюдава този феномен са свързани с начина на настъпване на смъртта. Ако мъжът е починал в изправено състояние, краят на жизнения цикъл може да завърши с ерекция поради остатъчното кръвообращение до пълното спиране на сърцето.

Миризмата на вкусни лакомства може да предизвика ерекция

Не само миризмата на апетитна жена може да предизвика ерекция у мъжа. Миризмата на сладки понички, например, е не по-малко ефективна в този смисъл.

Според проучванията, приятните аромати могат да провокират нахлуване на големи количества кръв в пениса между 32 и 40% от случаите. Това се дължи на центровете в мозъка, отговорни за освобождаването на ендорфини или хормони на щастието, които при мъжете водят до ерекция.

Ето защо пътят към сърцето и пениса на мъжа минава през стомаха. В случая и през носа!

Може да съществува и безкрайна ерекция

На пръв поглед това звучи като безкрайно удоволствие и сексуално забавление, но не е така. Заболяването се нарича приапизъм и е изключително мъчително за мъжете, страдащи от него.

Всъщност, то не продължава безкрайно, а може да продължи до 4 часа, което на практика си е много време. Тази „безкрайна“ ерекция е изключително неприятна за мъжете, защото в повечето случаи е болезнена и не се случва в резултат на сексуална стимулация.

Големината може да лъже

Според проучванията, по-малките в отпуснато състояние пениси по-често увеличават размера си в сравнение с по-големите. Някои дори утрояват размера си по време на ерекция. Добра новина, нали!





https://erekcia.bg/

Добрата ерекция означава добър секс, а добрия секс означава високо самочувствие и пълноценен живот. Можете да ги имате с помощта на сексуалния стимулант  Купидон хапчета за ерекция– натурален билков продукт, създаден да помогне на всеки мъж с еректилни проблеми, без никакви странични ефекти. Cupidon спомага за подобряване на сексуалния живот, действа благоприятно при отслабване на ерекцията или при нейното отсъствие, удължава половия акт. Таблетките оказват изключително въздействие върху еректилната дисфункция, която представлява невъзможност да се постигне или да се поддържа ерекция на мъжкия полов член.

Няма коментари:

Публикуване на коментар