четвъртък, 17 януари 2019 г.

Няколко начина да удължите секса



Как да увеличим сексуалното време? „,“ Как да продължим по-дълго секса естествено? „,“ Как да увеличим сексуалното време?” Са някои от най-често срещаните въпроси, които си задават хората. Не сме напълно сигурни дали хората знаят колко време трябва за да се определи секса, като достатъчно добър, съвсем възможно е порното да е повлияло в лоша насока. Демаркацията е доста проста – ако продължите по-малко от три минути, вероятно трябва да установите причината.
Има няколко начина да с които можете да си помогнете да удължите секса естествено.

Яжте повече зеленчуци и плодове: Изследванията действително показват, че мъжете, които са предимно вегетарианци, имат по-дълъг сексуален акт, отколкото не-вегетарианците. Те имат повече издръжливост, дължащо се на хранителните вещества, които получават от тези плодове и зеленчуци, особено калий.

    Яденето на банан непосредствено преди секс може да спомогне за подобряване на ефективността ви, тъй като съдържа калий. Той също така има голямо количество глюкоза, която може да ви помогне да задържите финала.
    Пиенето на сок от цариградско грозде всеки ден може да ви помогне да удължите времето за секс и да подобрите качеството на спермата, тъй като съдържа желязо и цинк.
    Яжте шепа ягоди преди полов акт. Високото съдържание на цинк и концентрацията на глюкоза могат да ви помогнат да не приключите бързо.

Намалете пушенето:

Укрепва артериите и намалява кръвоснабдяването на пениса. Тютюнопушенето засяга всяка система / орган на тялото, включително сексуалното функциониране. Хората трябва да разберат, че ерекцията при мъжете има много общо със здравото сърце, кръвоносните съдове. Пушачите са два пъти по-склонни да получат еректилна дисфункция от колкото непушачите.

Намаляване на приема на алкохол: Алкохолът оказва лошо въздействие върху вашите сетива. Така че упражняването на контрол не е под въпрос, нали?

Работете върху ръцете и коремните мускули: Повечето сексуални позиции изискват мъжът да е на ръцете и крака. Това означава, че сърцевината му трябва да е много силна, за да издържи повече. Така че, работейки върху бицепси, трицепси и коремчета у дома, може да ви помогне. Упражнението също така подобрява кръвния поток като цяло, включително и към пениса, и това също може да помогне.

https://erekcia.bg/


Билки: Има много билки, които действат благоприятно при еректилна дисфункция или за задържане на еякулацията. Такива билки са например Жен-Шен и екстракта от Глог, можете да ги приемате под формата на чай, а можете да опитате и под формата на таблетки. Такива натурални таблетки, изцяло от билки, които помагат при еректилна дисфункция и спомагат за задържане на еякулацията за таблетките Cupidon. 100% натурален билков продукт, който е създаден по специална формула, и без никакви странични ефекти, действа благоприятно при отслабване на ерекцията или дори при нейното отсъствие, и удължава половия акт.

Опитайте да се разсеяте: Когато сте почти там (по време на сношение или мастурбация), спрете всяка сексуална дейност. Разсей се малко. По този начин можете да получите по-добър контрол и да удължите сексуалното време.

Изпробвайте техниката на изтръскване: Когато сте почти на път да получите оргазъм, изтръскайте пениса си, точно под главата. Това изтласква кръвта от пениса, като ви дава повече време.

Достатъчно сън: Според изследване, проведено от изследователи от Университета в Чикаго, мъжете, които са спали по-малко от пет часа през нощта, са имали по-ниски нива на тестостерон. Важно е да спите 7-8 часа, за да увеличите сексуалното си представяне.

https://erekcia.bg/
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар