четвъртък, 3 януари 2019 г.

Сладки храни, които повишават сексуалната мощ


Правенето на любов се отразява положително на вашето емоционално и физическо здраве. Но, когато ви липсва желание и енергия за секс, той просто не се случва.

За тези моменти е добре да знаете кои сладки храни могат да повишат вашата енергия и желание за любов. Запишете си ги и имайте винаги страстни и дълги нощи. 

Ванилия

Сладките шушулки на ванилията често се използват за овкусяване на захар, сладкиши, кремове и т.н. Ванилията също е в списъка на мощните афродизиаци. Само една шушулка е достатъчна, за да повиши вашето сексуално усещане.

Ванилия буквално подлудява мъжете затова сервирайте домашен ванилов крем, в който сте сложили ванилови семенца от шушулка и не забравяйте да намажете кожата на тялото си деликатно с етерично масло от ванилия. 

Нар

Нарът също се препоръчва да бъде консумиран преди полов акт, тъй като елементите, които се съдържат в него подобряват притока на кръв към половите органи. Казват, че червеният плод повишава и гениталната чувствителност, което със сигурност ще повиши и други ваши усещания по време на секс. 

Диня

Няма нищо по-хубаво след една добре приготвена вечеря да поднесе на любимия няколко резена добре узряла сочна диня. Според специалисти летният плод е с богато съдържание на   цитрулин, който подобрява циркулацията на кръв. Това не само повишава възбудата, но и може да подобри ерекцията при мъже, които страдат от еректилна дисфункция.

Домати

Добавяйте по-често домати към вашите салати и ястия, за да имате винаги перфектни нощи. В доматите се съдържат големи количества ликопен – каротеноиден пигмент, който придава цвета на много червени плодове и зеленчуци.

Благодарение на него вие ще повишите вашата издръжливост и мъжественост. 

Сушени смокини

Сушените смокини са богати на важни аминокиселини, за които се смята, че подобряват либидото. Една шепа от тези вкусни и полезни плодове ще ви помогне да направите чудеса в спалнята. Задължително ги добавете към платото с афродизиаци. 

Шоколад

Шоколадът е смятан за един от най-добрите афродизиаци. Задължително сервирайте на вас и партньорът ви няколко блокчета преди секс. Той ще повиши вашия тонус, а благодарение на алкалоида теобромин,  ще имате достатъчно енергия за дълги и страстни нощи.

Мед 

Медът е една от най-здравословни сладки храни, които е добре да консумирате преди секс. Богат е на витамини от групата В, които помагат за производството на мъжкия хормон тестостерон.

От друга страна, в него се съдържа и бор, друг важен елемент, който играе роля за синтеза  на естроген. Може да го консумирате самостоятелно или да направите любовната игра още по-интересна, като добавите и свежи плодове поляти с мед. 

Моркови

Вероятно знаете, че морковите са богати на витамин А и Е, които са важни за здравето на очите, кожата,  сърцето. Освен за подобряване на общото здраве консумирани в пресен вид или добавени към ястия, те ще повиват вашата сексуална издръжливост.
Ако сте от тези хора, на  които не им се получават нещата, не се притеснявайте има решение на вашия проблем. Решението е Купидон- билкови таблетки, които биха могли да ви направят звяр в леглото.

https://erekcia.bg/

Добрата ерекция означава добър секс, а добрия секс означава високо самочувствие и пълноценен живот. Можете да ги имате с помощта на сексуалния стимулант  Купидон хапчета за ерекция– натурален билков продукт, създаден да помогне на всеки мъж с еректилни проблеми, без никакви странични ефекти. Cupidon спомага за подобряване на сексуалния живот, действа благоприятно при отслабване на ерекцията или при нейното отсъствие, удължава половия акт. Таблетките оказват изключително въздействие върху еректилната дисфункция, която представлява невъзможност да се постигне или да се поддържа ерекция на мъжкия полов член.

Няма коментари:

Публикуване на коментар