сряда, 2 януари 2019 г.

Полезни храни, които се грижат за мъжката сексуалност


Знаете ли, че яйцата са сочени за една от най-добрите храни за мъжката сексуалност? Това се дължи на съдържанието им на витамин В6, който спомага за увеличаване нивата на тестостерон.

Яйцата съдържат и протеини, което помага за издръжливостта в спалнята. Други полезни храни за мъжката сексуалност са картофите, морковите, тиквените семки и разбира се червеното вино, но в умерени количества.

Череши

Черешите са важни за мъжката сексуалност, защото съдържат антоцианини, растителни химикали, които прочистват артериите от плака, което позволява по-добро кръвообращение. Това има положително въздействие върху кръвообращението в гениталиите, което осигурява добра ерекция.

Говеждо месо

Говеждото месо съдържа по-високи нива на омега-3 мастни киселини, които са важни за здравословния кръвен поток в организма, включително към половите органи. То е богат източник на витамин В12, а ниските нива на този витамин се свързват с еректилна дисфункция.

Спанак

Спанакът е известен със съдържанието си на желязо, което помага при изграждането на мускули. Зеленчукът е богат и на магнезий – минерал, който намалява възпалението в кръвоносните съдове, като стимулира кръвообращението. Също така съдържа и фолиева киселина, която увеличава притока на кръв към гениталиите и предпазва от сексуални проблеми, свързани с възрастта.

Сьомга

Сьомгата е чудесна риба, богата на омега-3 мастни киселини, от които сърцето и целият организъм се нуждае за добро кръвообращение. Сьомгата също е с високо съдържание на витамин D, който, когато е със занижени нива, може да увеличи риска от еректилна дисфункция.

Чесън и лук

Чесънът и лукът са едни от най-често консумираните подправки. Те съдържат мощно съединение, наречено алицин, което помага за отпускане на артериите и за подобряване на кръвообращението, необходимо за ерекция. Древните египтяни използвали чесън, за да увеличат издръжливостта си.

Авокадо

Авокадото съдържа добри количества калий, фолиева киселина, витамин В6 и витамин Е, хранителни вещества, които са свързани с повишеното либидо. Мононенаситените мазнини защитават сърцето и стимулират циркулацията на кръвта, докато богатите на минерали и каротеноиди плодове осигуряват енергия и издръжливост. Витамин B6 спомага за регулирането на пролактина, подобрител на либидото.



Ако сте от тези хора, на  които не им се получават нещата, не се притеснявайте има решение на вашия проблем. Решението е Купидон- билкови таблетки, които биха могли да ви направят звяр в леглото.

https://erekcia.bg/

Добрата ерекция означава добър секс, а добрия секс означава високо самочувствие и пълноценен живот. Можете да ги имате с помощта на сексуалния стимулант  Купидон хапчета за ерекция– натурален билков продукт, създаден да помогне на всеки мъж с еректилни проблеми, без никакви странични ефекти. Cupidon спомага за подобряване на сексуалния живот, действа благоприятно при отслабване на ерекцията или при нейното отсъствие, удължава половия акт. Таблетките оказват изключително въздействие върху еректилната дисфункция, която представлява невъзможност да се постигне или да се поддържа ерекция на мъжкия полов член.

Няма коментари:

Публикуване на коментар