събота, 5 януари 2019 г.

Какво ще помогне ако не му стане?



Много мъже страдат от комплекса дали перфектният момент, с перфектната жена няма да бъде помрачен от най големия им страх- липсата на ерекция.
Почти няма мъж, който да не го е изпитал поне веднъж в кариерата си на „полов атлет“, но също така почти не съществува и мъж, който ще си го признае. Защо?

Въпреки че противоположният пол се самоопределят като по-силни от дамите, момента на липса на ерекция може да окаже толкова силно въздействие върху „стоманеното покритие“ на мъжкото его, че да го срине психически. Затова много от Аполоновците, сблъскали се с този проблем предпочитат да го премълчат, да го потушат, но той продължава безпощадно да ги гризе отвътре, и макар при някои да отшуми, то при други неминуемо ще се разрази с още по-пълна сила.

Не знам защо в наши дни този въпрос все още е приеман за тема табу, за която мъжете не искат да говорят и от която се срамуват. Вероятно в тях вирее страха, че по някакъв начин те ще бъдат заклеймени от девойките, пред които са злепоставили мъжкото си достойнство като не достатъчно опитни в сексуално отношение. Макар да не демонстрират точно това, ако сте се натъквали на такива ситуации драги дами, сигурно сте забелязвали няколко вида реакции- отдушник на точно този страх от накърняване на мъжката им чест. Някои представители на силния пол потъват в себе си, засрамени от това , което им се е случило, други се озлобяват на себе си и съответно съществува вариант гнева им да рефлектира и върху човека, с който са. Трети пък дълбоко ще се изненадат и притеснено ще започнат да обясняват „ Не знам какво се случи, никога преди не е ставало така!“.

Истината е, че самите мъже го изживяват далеч повече от сексуалните им партньорки. В повечето от случаите дамата няма да си каже „Какво му стана пък сега на този?“, а по-вероятно е да обвини себе си за това че е предизвикала това състояние в него. И така се заражда една голяма бездна между двамата партньори, всеки потънал в собствения си срам как не е могъл да удовлетвори нуждите на човека, споделящ постелята му. Малко двойки намират смелост да продължат темата след коварния фалш. Обикновено тя се потуля и не се повдига повече на въпрос. И ако това е било просто неуспешен опит за „one-night stand“ или казано по родному „секс за една вечер“, то във всеки от двамата ще се загнезди онова човъркащо чувство, че не е достатъчно добър в леглото. А това неминуемо води до понижаване самочувствието на човека и съответно рефлектира върху сексуалните им изяви за в бъдеще. Ако пък се получава при двойка, не се ли потърси обяснение на проблема, това може бързо да доведе до край на взаимоотношенията им.

Ето защо, напоследък все повече специалисти опитват да наложат тази тема като съвсем нормално явление, дължащо се на стечение на обстоятелствата. Опитват се да развенчаят митове от типа, че „това не се случва на никой освен на мен“ и, че приема на Виагра или други стимулиращи ерекцията медикаменти е единственият начин да се изкорени този проблем. Според статистическите данни-много мъже, повечето, от които дори по-млади, прибягват до въздействието на лекарства, чрез които да предизвикат половата си мощ. Ако трябва да сме откровени, проблемът в ситуацията „не ми става“ не е конкретно актът на липсата на ерекция, а фактът че се прибягва точно до такива помощни средства, с които младежът доказва не толкова пред любовницата си, колкото пред себе си, какъв полов атлет е. Това изкуствено предизвикване на ерекция в един млад организъм, обаче, крие прекалено много опасности за мъжа, тъй като мъжкият член може да функционира съвсем нормално до доста зряла възраст. Поемането на медикаменти реално ще има същия ефект като при нормален полов акт, напълно реално осъществим и по естествен път.

И все пак къде е разковничето на това явление- мъжът да е възбуден-видимо и психически, но не и физически? Ами причините могат да са много. Може да се дължи на препиване, недоспиване, умора, притеснение от средата в която акта се осъществява, или заангажирането с даден въпрос или проблем, който да не позволява пълното себеотдаване на мъжкото съзнание. Разбира се, причината може да бъде в момичето и в неспособността и да възбуди или задоволи партньора си, или да прогони желанието му съзнателно или не. Ако мъжът пък се респектира прекалено много от жената в постелята му, или много я харесва и иска да я впечатли, това отново може да предизвика обратния на желания ефект.



Така че скъпи кавалери, не се притеснявайте ако ви сполети „случка“ от подобно естество и то когато най-малко очаквате. Най-важното е да не го оставите да рефлектира върху отношенията ви с момичето-обект на вашите желания, а да се опитате да потърсите съвместно обяснение на ситуацията. Така не само ще се отпуснете един пред друг, но и ще създадете по-интимна психическа близост във взаимоотношенията ви. 


И все пак ако не му стане винаги можете да се доверите на Купидон таблетки за силна и продължителна ерекция. Хапчетата са изцяло на билкова основа, без странични ефекти.

Няма коментари:

Публикуване на коментар