петък, 18 януари 2019 г.

Откриха решение за проблема с ерекцията



Оказа се, че с всяка изминала година еректилната дисфункция засяга все повече мъже.

Най-често тя се среща при половината от мъжете на възраст от 40 до 70 години. Проблемът е срещан обикновено при по-възрастните представители на силния пол, но засегнати могат да бъдат и по-млади, 40-50 годишни мъже.

Както вече знаем, еректилна дисфункция се изразява в неспособност да се постигне или да се задържи състояние на ерекцията, за да може да се извърши успешен полов акт. Причините за появяването и са разнородни, но едни от споменаваните са прекомерната употреба на алкохол и тютюнопушене, прием на определени лекарства като антидепресанти.

Попаднахме на статистика, която сочи, че напоследък голям процент от мъжете имат проблеми с достигане или поддържане на ерекцията. В изследването са участвали повече от 12 000 мъже с лека до умерена еректилна дисфункция, на които са зададени поредица от въпроси, касаещи сексуалния им живот. Резултатите показват, че мъжете с по-тежка еректилна дисфункция са изложени на по-голям риск от проблеми с еякулацията и оргазма. Въпреки това, тези проблеми се проявяват и при мъже с много лека еректилна дисфункция.

Голям процент от мъжете, страдащи от еректилна дисфункция, изпитват и редица други сексуални проблеми. Често срещани проблеми във връзка с еякулацията е преждевременната еякулация. Мъжете се оплакват и от забавена или болезнена еякулацията, невъзможност за отделяне на спермата. Освен това от резултатите на проучването научихме, че 65% от мъжете с еректилна дисфункция не са в състояние да достигнат до оргазъм, а 58% имат проблеми с еякулацията. 

https://erekcia.bg/


Съществуват различни медикаменти, с помощта на които да се постигне контрол на ерекцията. Безспорен лидер на пазара е хранителната добавка за качествена ерекция – Купидон 

Учени многократно потвърждават в изследванията си, че има 100% ефект върху ерекцията, а също така изцяло подобряват сексуалното здраве. С тях Вие можете да поддържате ерекцията си силна и по-продължителна, ще подобрите либидото и ще бъдете по-добри в леглото. CUPIDON таблетка е удобна, безопасна и ви гарантира бързи и трайни резултати.

Изберете най-добрият, доказан и ефективен метод, който ще ви позволи да се чувствате комфортно – физически и психически и, разбира се, ще можете да зарадвате партньорката си с повече мъжество.


https://erekcia.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар