сряда, 2 януари 2019 г.

Кои са убийците на мъжката ерекция?


Всички сме свикнали да мислим, че мъжете са винаги предразположени за секс и не биха пропуснали това наслаждение по никакъв повод. Това обаче не е съвсем така. Ерекцията спада, и то може да се случи доста често. В тези конфузни моменти жените си мислят, че не правят нещо достатъчно добре или че не изглеждат възбуждащо.

Липсващата или нарушена ерекция може да се окаже голям проблем, както физически, така и емоционален. Сексът е най-интимното и съкровено преживяване за една двойка и липсата му може да породи доста проблеми.

За да се успокоят дамите сме подготвили списък с най-честите причини за смущенията в ерекцията, които биха могли да помрачат сексуалния живот, но са поправими. Така че са налице някои от следните фактори, можете да поговорите с половинката си за решаването на този проблем.
Купидон хапчета за ерекция
Прегради

За много хора, дори най-малката преграда помежду ви може да се окаже проблем. И то в буквалния смисъл, не в емоционалния. Ако спите на отделни легла, ако помежду ви има ивица, която да разделя матрака – за някои мъже това се оказва истински „страстоубиец“. Едно скорошно проучване, проведено във Великобритания констатира, че сексуалният живот на много двойки страда заради физическата отдалеченост в спалнята.

Презервативите

Науката потвърждава още един факт – много мъже не понасят употребата на презервативи и фактът, че трябва да ги носят, поразява ерекцията им. Много мъже признават, че когато настъпи моментът, в който имат най-голямо желание, трябва да сложат презерватив и това потушава рязко сексуалната им енергия.

Преждевременна еякулация

Много мъже не могат да овладеят силната си възбуда и това довежда до преждевременна еякулация. В интерес на истината, много мъже имат този проблем – всеки трети мъж, според проучванията. В някои по-тежки случаи достигането до оргазъм може да стане за минута-две. Съветът на сексолозите е да се намали темпото. Докосването на най-силно възбудимите места на партньора да бъде отложено за по-кулминационния момент.

Нездравословни навици

Друго проучване, публикувано в списание за сексуална медицина в САЩ сочи, че вредните навици – най-вече пушенето и консумацията на алкохол, могат сериозно да повлияят върху качеството и продължителността на ерекцията. В допълнение се поставят лошото хранене и липсата на физическа активност. Затова не бързайте да се отчайвате и да се обвинявате. Помислете върху премахването на лошите навици.

Стрес

Стресът залива ежедневието непрекъснато. Дали ще е в работата или в дома – той е навсякъде около нас. Това чувство на непреодолимост на проблемите изпраща импулси към всички нервни окончания, в това число и тези, контролиращи ерекцията. Може да се окаже трудно партньорът ви да получи ерекция или да я задържи, ако налице са прекалено много непреодолими стресови фактори.

Прекалено много порно

Да си го кажем – почти няма мъж, който да не гледа порно! В крайна сметка няма нищо лошо в това, нито в мастурбацията. Лошото идва тогава, когато мъжът започне да става „безчувствен“ към онова, което се случва в реалния живот. За някои мъже порното започва да се превръща в идеал за сексуален акт, който обаче много често няма нищо общо с нормалните човешки взаимоотношения. В резултат изгубването на интерес води до загуба и на ерекцията.

Слаби мускули на тазовото дъно

Недобре поддържаната мускулатура, най-вече в тазовата област, може сериозно да повлияе еректилната функция при мъжете. Отслабените мускули могат да намалят не само издръжливостта по време на акт, но и възможността за преждевременна еякулация се увеличава.


Ако сте от тези хора, на  които не им се получават нещата, не се притеснявайте има решение на вашия проблем. Решението е Купидон- билкови таблетки, които биха могли да ви направят звяр в леглото.

https://erekcia.bg/

Добрата ерекция означава добър секс, а добрия секс означава високо самочувствие и пълноценен живот. Можете да ги имате с помощта на сексуалния стимулант  Купидон хапчета за ерекция– натурален билков продукт, създаден да помогне на всеки мъж с еректилни проблеми, без никакви странични ефекти. Cupidon спомага за подобряване на сексуалния живот, действа благоприятно при отслабване на ерекцията или при нейното отсъствие, удължава половия акт. Таблетките оказват изключително въздействие върху еректилната дисфункция, която представлява невъзможност да се постигне или да се поддържа ерекция на мъжкия полов член.

Няма коментари:

Публикуване на коментар