сряда, 5 декември 2018 г.

Секс проблема на мъжа е.....
Ако имате проблем с ерекцията то вие най-вероятно изпитвате чувството че се проваляте в леглото, а също така и като мъж.

Но можете да излекувате този проблем, развивайки добра ерекция и ставайки добър любовник! Това може да ви се струва трудно но всъщност почти всички мъж преминават през този проблем някога.

Липсата на ерекция е много разрушителен проблем: намалява доверието, влияе на връзката, щастието и сексуалното удоволствие. Това е по-лошо, отколкото други сексуални проблеми, тъй като повечето мъж смятат, че трябва да имат ерекция за да правят секс - и в много отношения това е вярно. Има и други начини за постигане на оргазъм у партньорката, но истината е че половината от вълнението е в крайния момент на акта. В крайна сметка какво е секса без ерекция? Какво ще правите когато партньорката изпита своя оргазъм, а вие не ? Ще спрете? Това ли е планирания от вас завършек на акта за двамата?

Разбира се има много причини за липсата на ерекция при мъжа, както понякога и за други сексуални смущения, но съществуват лекарства които могат да премахнат почти всички ерекционни трудности независимо дали причината е сексуална тревожност, липса на сексуална увереност, емоционални проблеми, депресия, или дори физически проблеми. Дори ако проблемът се корени във взаимоотношенията ви, все още можете да се справите с вашите сексуални проблеми, макар че може да се наложи да се решават и други въпроси свързани с взаимооотношенията докато търсите решението на ерекционния проблем.


Купидон хапчета за ерекция
 Липсата на ерекция е често срещано явление при мъжете, макар че те не обичат открито да говорят за това. Проучвания показват че един на всеки дванадесет мъже не получава ерекция по всяко време.

Тази голяма част  от иначе нормалните мъже таи огромна болка. Но добрата новина е че повечето ерекционни трудности са лекуват лесно и не изисква огромни усилия! Разбира се, можете да пренебрегнете този факт, но за повечето мъже премахването на тези смущения е важно и вложените усилия са нищожни спрямо постигането на желания резултат.

Друга причина за проблеми с ерекцията е липсата на сексуална заинтересованост, но въпреки това съобразяването с желанието на партньора за полов акт. При такава ситуация не е изненадваща слаба ерекция или липсата въобще на такава. Липсата може да е породена и от стрес и умора, което може да ви доведе до грешното заключение че имате сексуален проблем. Самовнушението и изграждането на грешна представа може да доведе до появата на проблем с ерекцията ви.

При някои мъже с напредването на възрастта се намалява ерекцията. Това най-често се дължи на намаляването на количеството тестостерон в телата им, което ги предразполага към по-малко вълнение от неща които са изпитвали преди. Нито една от тези ситуации не е трудно да се лекува, но трябва да знаете правилното лечение за всеки набор от обстоятелства.Но не забравяйте, че загубата или липсата на ерекция не е само физически проблем. Има и емоционален аспект.

Когато се притеснявайте дали ще получите ерекция то достигането до нея е по-малко вероятно. Ако се чувствате ядосани, напрегнати или изморени то постигането на ерекция ще се превърне в изпитание за вас и партньора ви и няма да изпитате удоволствие от акта.

Гневът е пречка за интимност, и не е учудващо, може да бъде в основата на ерекционите проблеми. Не можете да се насладите истински на акта когато сте ядосан и това може само да отблъсне партньора ви.

Но ако една връзка е уместно да се запази, тя ще оцелее, но трябва да сте сигурни: лекуването на ерекциониите проблеми,  често е лесно и просто!Нужно е само да приемете секс стимулант Cupidon и да забравите за сексуалните проблеми. Ще имате здрава, по-силна и по-продължителна ерекция.

Няма коментари:

Публикуване на коментар