петък, 21 декември 2018 г.

Имате проблем с…



Ерекцията е процес, който възниква в мозъка на мъжа и изпраща сигнал до пениса при сексуално стимулиране.

Когато мускулите в пениса се отпуснат  по този начин се  допуска притока на кръв във вътрешната част на пениса. При  достигане на ерекция пениса става твърд и голям, а запазването на големината и твърдостта му се дължи на вените, които блокират възможността за обратен път на кръвта от пениса. Купидон

Добрата  и здрава ерекция е тази, която позволява нормалното проникване във влагалището. За да се получи дълготрайна и пълноценна ерекция са необходими няколко важни за мъжа неща:

  • добро здраве
  • добро самочуствие
  • добри взаимоотношения с партньора

Добрата ерекция е символ на потентност и допринася за доброто самочувствие на мъжа, увеличава доверието във връзката, удоволствието и сексуалното щастие.

Когато обаче се появи проблем…

Проблемната ерекция може да се дължи на различни фактори като най-често разпространения фактор е възрастта. Колкото по-възрастен става един мъж, толкова по бавно достига желаното ниво на ерекция.

Наднормено тегло, стрес, тютюнопушене, алкохол, депресии – всичко това води до проблеми с ерекцията – еректилна дисфункция.

Ако сте от тези хора, на  които не им се получават нещата, не се притеснявайте има решение на вашия проблем. Решението е Купидон- билкови таблетки, които биха могли да ви направят звяр в леглото.


Добрата ерекция означава добър секс, а добрия секс означава високо самочувствие и пълноценен живот. Можете да ги имате с помощта на сексуалния стимулант  Купидон хапчета за ерекция– натурален билков продукт, създаден да помогне на всеки мъж с еректилни проблеми, без никакви странични ефекти. Cupidon спомага за подобряване на сексуалния живот, действа благоприятно при отслабване на ерекцията или при нейното отсъствие, удължава половия акт. Таблетките оказват изключително въздействие върху еректилната дисфункция, която представлява невъзможност да се постигне или да се поддържа ерекция на мъжкия полов член.


1 коментар:

  1. Най много ми харесва това ,че нямат странични ефекти
    Купидон са супер

    ОтговорИзтриване