сряда, 5 декември 2018 г.

Импотентност



Каквото и да си говорим, пенисът е един от основните източници на нашето самочувствие. И когато дойде денят Х, а малкият войник не е готов за работа, самочувствието и сигурността ти падат под нулата. Това е може би един от най-тежките моменти в живота на мъжа.

Какво е импотентност?
Това е невъзможността да получиш ерекция или да задържиш пениса във възбудено състояние достатъчно дълго за успешен полов акт. Това е доста често срещан проблем сред мъжете, колкото и невероятно да изглежда. Установено е, че 152 млн. мъже по света страдат от еректилна дисфункция.

Купидон хапчета за ерекция
 
СексАко подобен проблем ти се случи еднократно, най-доброто, което можеш да направиш, е да забравиш за него. Няма причина да се притесняваш за нещо, което се е случвало на почти всеки.

Проблемът се появява, когато трудното задържане или получаване на ерекция стане редовно явление. Еректилната дисфункция има няколко степени: лека, умерена и силна.
Мъжете, които изпитват проблемна ерекция, са обикновено на средна възраст. Състоянието е най-често срещано при мъже на 60 и повече години. Независимо от възрастта на мъжа, този проблем може да бъде третиран успешно.

Причините

Импотентността може да има най-различен произход. Както при всеки здравословен проблем, и при този е много важно да се консултираш с лекар.




Като причина за импотентността се посочват два основни фактора:

    Физическо заболяване
    Психологически проблем

Стресът и напрежението са сред водещите причини за проява на импотентност сред младите и мъжете на средна възраст.

Изчислено е, че 50-60% от диабетиците страдат от еректилна дисфункция. При тях трябва да се обърне специално внимание върху диабетичната невропатия – загуба на вибраторни усещания на долните крайници.

Проблеми с пикочния мехур също биха могли да доведат до еректилна дисфункция, както и болест на Паркинсон и други заболявания, които засягат теменния дял на мозъка. Алкохолизмът също би могъл да доведе до увреждане на тестисите и загуба на тестостерон и оттам – до проблеми с ерекцията.

Остаряването е една от основните причини за проблеми с ерекцията, често свързана с намаляването на мъжките хормони в организма. Хроничната бъбречна недостатъчност също често се смята за потенциална причина. Много лекарства за високо кръвно могат да доведат до бъбречна недостатъчност, което от своя страна води до еректилна дисфункция.

За да се справите с проблемната ерекция се доврете на секс стимулант Купидон. Таблетките са изцяло натурални и безвредни и благодарение на тях, ще имате силна, по-здрава и по-продължителна ерекция.

Няма коментари:

Публикуване на коментар