сряда, 19 декември 2018 г.

Как може да се предпазите от сериозни проблеми в леглото




Еректилната дисфункция засяга почти всеки мъж в даден етап от живота му.
Причините за появата на еректилната дисфункция са многобройни, но основно се дължи на проблеми, свързани със заболяване, нездравословен начин на живот, употреба на лекарства, стрес, тютюнопушене и прекалена консумация на алкохол.

Според последни данни от проучване, над 40 млн. мъже по света страдат от еректилна дисфункция. Най-често срещана е при представителите на мъжкия пол, на възраст от 40 до 70 г. Близо 52% от мъжете в тази възраст са засегнати от някакъв вид еректилна дисфункция. Оказа се, че само 10% от мъжете с еректилни проблеми у нас търсят медицинска помощ, а останалите 90% остават недиагностицирани. Проблема е в това, че еректилната дисфункция може до доведе до сериозно влошаване на качеството на живот, проблеми във взаимоотношенията между мъжа и жената. А това води до създаване на несигурност и ниско самочувствие у мъжа, поради страх от провал на поредния опит.

Учените споделиха, че броят на мъжете със сексуален проблем постоянно се повишава и докато в България проблемите с ерекцията все още са тема табу, в развитите страни се обсъждат по-свободно проблемите в сексуалния живот на двойката. 
Независимо дали този проблем се появил инцидентно или се е станал хронично явление, лекарите констатират, че малък процент от мъжете с проблеми, са прибегнали към по-безвредни продукти, изцяло на билкова основа, като хапчета за ерекция Cupidon. Те са изцяло натурален продукт, който ще промени живота Ви. Създадени специално, за да Ви помогнат при отслабване на ерекцията или при нейното отсъствие, и удължава половия акт. Таблетките оказват въздействие и върху еректилната дисфункция.

Освен че ще подобрите вашия сексуален живот и ще повишите самочувствието си, ами ще можете да задоволявате Вашата партньорка.  Използването на тези хапчета е много добър избор за тези, които търсят начин решат проблема с ерекцията, а точно тя изключително важна част от сексуалното здраве на мъжа.

1 коментар: