вторник, 18 декември 2018 г.

Как да се справите с еректилната дисфункция



https://erekcia.bg/

Докато в миналото проблемите в спалнята оставаха там, то днес за сексуалните затруднения се говори свободно и човек не е нужно да живее с тях. Импотентността, сега често наричана еректилна дисфункция, вече може да се излекува и това важи за всяка възраст. Много мъже, които се пресрамят и потърсят лечение, скоро след това се връщат към нормална сексуална активност.

Лекарите определят еректилната дисфунцкия като последователна невъзможност за получаване или поддържане на ерекция, достатъчна за полов акт. Това е все по-често срещан проблем при много хора и е по-разпространен с напредването на възрастта. Според анализи бъбречните и урологичните заболявания предизвикват състоянието при около 5% от 40-годишните мъже. Числото скача на 25% при мъжете над 65-годишна възраст.

До началото на 70-те години експертите смятат, че основните проблеми за състоянието се крият в човешката психика. Днес медицинската общност признава, че медикаментите, изборът на начин на живот или нараняванията са едни от най-честите причини за еректилна дисфункция.

https://erekcia.bg/


Има начини за справяне с този неприятен за мъжете проблем. Вижте кои са те :

1. С помощта на най-добрият секс стимулант Купидон .
Cupidon са хапчета за ерекция напълно натурални и безвредни.


Купидон:

    Ще се насладите на силни ерекции когато и където пожелаете.
    Ще получите най-силната комбинация от вещества и афродизиаци.
    Ще сте сигурен, че можете да задоволите своята половинка.
    Няма странични ефекти
    Ще увеличите притока на кръв към интимните части на тялото.
    Вашето самочувствие ще се повиши.
    Ще имате повече енергия и сексуално желание.
    Нямате нужда от лекарско предписание за да закупите продукта.


2.  Дайте си повече време

С напредването на възрастта за получаване на нормална ерекция е нужна по-дълга стимулация. За мъже на възраст от 18 до 20 години ерекцията може да отнеме няколко секунди, а през трийсетте и четиридесетте – минута или две. Но ако 60-годишният не получи ерекция след минута или две, това не означава, че е безсилен, а просто отнема повече време. Времето между еякулацията и следващата ерекция има тенденция да се увеличава с възрастта. При някои мъже на възраст от 60 до 70 години може да отнеме цял ден или повече, за да възвърне ерекцията.

3. Внимавайте с алкохола и цигарите



Алкохолът е депресант на нервната система. Той потиска рефлексите, създавайки състояние, което е противоположно на възбудата. Дори и две леки питиета могат да провалят креватните упражнения. С напредването на възрастта честият прием на алкохол може да причини хормонален дисбаланс. Хроничната злоупотреба с алкохол може да причини увреждане на нервите и черния дроб. Повреждането на черния дроб води до прекомерно количество женски хормони при мъжете. Без точното съотношение на тестостерон към другите хормони няма да се постигнете нормална ерекция. Цигарите свиват кръвоносните съдове и причиняват дисфунция.

4. Правете повече секс

5-годишно проучване на близо 1000 финландци между 55 и 75 години установило, че тези, които съобщават, че са имали полов контакт по-малко от веднъж седмично, са имали два пъти по-голяма честота на еректилна дискфункция, отколкото мъжете, които са имали сексуален контакт веднъж седмично. Изследователите стигат до извода, че редовното полово сношение изглежда предпазва мъжете от импотентност.

Няма коментари:

Публикуване на коментар