понеделник, 17 декември 2018 г.

60% от мъжете страдат от проблеми с ерекцията

https://erekcia.bg/


Ново проучване, направено в Лондон, показва, че над 60% от мъжете страдат от проблеми с ерекцията, което е добра новина, тъй като преди години, процентът беше над 70! Според специалистите мъжете, в днешно време, се справят значително по-добре в леглото, но пък правят все по-малко секс. Най-често проблемите с ерекцията възникват на психологическа основа, породени от натовареното ежедневие, стреса, напрежението, проблеми в работната среда или финансови такива. Немалко са и мъжете, които изпитват притеснение при секс, от което страда и еректилната функция на пениса. Според сексолозите и уролозите, след направено допитване до тях, във връзка с проучването на Лондонския университет, мъжете не са станали по-добри любовници, просто са започнали да употребяват правилните средства и да се интересуват повече от удоволствието на жената, по време на секс, а не само от своето. Мъжете вече не залагат на вредните виагри, в чийто състав присъстват редица химикали, вредни за организма, които в последствие дават отражение на цялостното здраве.



По препоръка на лекарите, представителите на силния пол се ориентират към продукти с билков състав, които не вредят на здравето им, но спомагат проблемите с ерекцията. Купидон са  хапчета за ерекция , на които залагат мъжете, напоследък, както по света, така у нас. Според лекарите причината за тяхното голямо потребление и за това, че ги препоръчват на своите пациенти, е, че са съставени единствено от екстракти, извлечени от билки, доказали се като афродизиаци. Cupidon са на изключително достъпна цена, но освен това не въздействат негативно върху организма, а същевременно са ефективни при 100% от мъжете, което ги прави номер едно сред продуктите за потентност. Според специалистите, първата стъпка при решаването на проблема е осъзнаването, че има такъв, а едва след това, мъжете не бива да се отказват от пълноценен сексуален живот, а да вземат адекватно решение за проблема си, тъй като негативите в интимен план дават изключително голямо отражение и върху цялостния им живот. Все пак, от какво зависи самочувствието на мъжа? Разбира се, че главно от представянето му в леглото!

1 коментар:

  1. Поръчах си ги миналата седмица и съм изключително доволен, на 20та минута започнаха да действат , а жена ми беше очарована от дългия секс

    ОтговорИзтриване