сряда, 5 декември 2018 г.

Имате проблеми с ерекцията?






Имате ли понякога проблем с достигането или задържането на ерекция?
Ако отговорът ви е “да”, е възможно да страдате от еректилна дисфункция (ЕД).

Импотентност, известна още под наименованията еректилна дисфункция, ЕД, пещеристо разстройство, мъжка полова немощ, е полово разстройство, което се характеризира с неспособността да се получава и задържа ерекция.
Ерекцията се получава в резултат на хидравличен ефект от навлизането и задържането на кръв в гъбестите тела, намиращи се в пениса. Процесът най-често започва в следствие на сексуална възбуда, от сигнали изпратени от мозъка към нерви намиращи се в пениса. Еректилната дисфункция се проявява, когато ерекцията е трудна за постигане.

Купидон хапчета за ерекция

 Този проблем се среща при много мъже и обикновено се лечим. Изследванията показват, че около половината от всички мъже между 40 и 70 години, страдат в някаква степен от ЕД. Обикновено причината за ЕД е физиологичен проблем. Когато мъжът има сексуален стимул, пенисът му се изпълва с повече кръв от обикновено и той става твърд (достига до ерекция).

Когато мъжът страда от ЕД, пенисът му не се изпълва с достатъчно кръв и затова той не може да достигне ерекция или не я задържа достатъчно дълго, за да бъде осъществен нормален сексуален акт.



Този здравословен проблем се среща при много мъже. Около 150 милиона мъже в света имат ЕД в някаква степен. Съществуват много причини, които могат да доведат до развитието на ЕД. Противно на широко разпространените митове, ЕД не е само резултат от напредването на възрастта. Най-често се дължи на някакъв съпътстващ здравословен проблем. 

 За да се справите с проблемната ерекция се доверете на секс стимулант Купидон. Таблетките са изцяло натурални и безвредни и благодарение на тях, ще имате силна, по-здрава и по-продължителна ерекция.

Няма коментари:

Публикуване на коментар