сряда, 5 декември 2018 г.

Проблем с ерекцията


h


Срамът, яростта и разочарованието, които нахлуват в нас, трудно могат да се опишат. Рядко обаче в подобни моменти мислим, че това е един широко разпространен проблем, който засяга голям брой мъже.
    Проучване в САЩ сочи, че 52% от мъжете над 40 години имат този проблем. У нас 38% от мъжете между 25 и 50 години също имат опасения, че членът им може да им изневери в определен момент.
    Добрата новина е, че е научно доказано, че най-честата причина за затруднена ерекция са фактори от психично естество. Много мъже панически забравят, че това е нещо напълно преодолимо и не бива да изпадат в депресия, а просто да преодолеят тази психична бариера, която сами издигат.

Купидон хапчета за ерекция

 Най-често срещаните причини за провала на малкия са мисълта за евентуален неуспех с жената, неподходяща обстановка и неуместно поведение от страна на партньорката. Не бива да се подценява и фактът, че сред често срещаните причини, които ни докарват до главата този проблем, са хипертонията, диабетът и прием на някои видове лекарства. За тези последствия понякога дори не подозираме и започваме да се депресираме, преди да знаем реалната причина за възникналия проблем.

    Недостатъчните познания за възможностите на сексологията възпират много мъже да потърсят помощ. Всеки от нас добре знае медикаменти като виаграта, които бързо не помагат в отделните случаи. Трябва да сме благодарни, че науката е напреднала толкова и ни предоставя възможността да се справим бързо и ефективно с еректилната дисфункция, но не бива да си мислим, че тези хапчета са панацея на проблема. Те помагат, но не лекуват.



Сексолозите са единодушни, че най-успешното преодоляване на проблемите с ерекцията се постига след съчетание на психологично възстановяване и сериозна медикаментозна подкрепа. Какво ще рече това? - Разговаряте открито с партньорката си, възстановявате близостта си, възвръщате увереността и самочувствието си, че сте „можещ“. Много важно е поведението и еротичната нагласа на жената до вас, която не трябва да се жалва и да ви притеснява, а да се държи естествено и да започне нормална любовна игра.
    Възстановяването на хармонията и увереността ви се съчетава с подходящи медикаменти, които задължително трябва да ви изпише специалист. По този начин започвате да водите отново нормален полов живот и да се наслаждавате на секса пълноценно. След време, когато забравите за този проблем и не сте имали скоро „инцидент“, спокойно може да спрете лекарствата. Ще видите как малкият ще се събуди в точния момент, без да се налага да пиете каквото и да било.

    В никакъв случай не трябва да ви се натрапват черни мисли, които да ви връщат назад към проблема с ерекцията. Най-честата причина да не ви стане е именно, защото си милите, че няма ви стане. Много мъже започват любовната игра уверено, след това изведнъж се сещат, че някога им се е случвало да им падне супер кофти и в този момент това се случва. Затова е задължително да загърбите тези страхове и да се отдадете на удоволствието.
  



    Въпреки че в повечето случаи всичко е в главата ни и нямаме сериозен проблем, най-добре е, когато ви се случи няколко пъти, бързо да се обърнете към специалист. Доказано е, че ако просто се опитваме да игнорираме липсата не ерекция и отлагаме търсенето на професионална помощ, толкова по-трудно и бавно се лекуваме. Днес, когато сексологията е така добре развита, е чисто невежество да ни е срам да отидем на лекар. Затова, ако имате такъв проблем, бързо потърсете номера на добър специалист и си запазете час. 

Или се доверете на секс стимуланта Купидон.
Ще имате здрава, по-силна и по-продължителна ерекция.

Няма коментари:

Публикуване на коментар