петък, 14 декември 2018 г.

Какво разкриват сексуалните фантазии на мъжете

 

https://erekcia.bg/

 

Замисляли ли сте се някога, откъде идват сексуалните фантазии? И защо някои образи са възбуждащи за едни мъже, а за други – не.

Отговорът може да се крие назад във времето в тяхното детство или тийнейджърство. Мъжки сайт реши да бръкне дълбоко в мъжките фантазии и на база психологически теории и изследвания да разкрие повече за мъжкия характер от въображението му.

Фантазия с жени, които доминират

Ако мъжът е най-малкото дете в семейството или поне има една кака вкъщи, то някак е логично да мечтае за доминираща жена в леглото, а и извън него.
В действителност това не го прави по-малко мъжествен и няма от какво да се притеснява. Изследване е показало, че близо 40 % от американките биха искали партньорът им да е най-малкото дете в семейството.
Друг вариант той да фантазира за доминираща дама би било вследствие на факта, че майка му е била човекът с панталоните. Тъй като цял живот е имал пример от женски пол, който да дърпа конците, за него е съвсем логично да си пада по такива жени и да мечтаете за тях.

Фантазия с модел или актриса

Стремежът на представител на силния пол да излиза и да спи с невероятно красиви жени, разкрива неговата нарцистична персона. Той разглежда дамите като трофеи, отколкото като човешки същества, чиято душевност може да го очарова.
Нарцисизмът е психологически проблем, които вълнува редица учени. Едно изследване разкрива, че 7,7% от мъжете получават нарцистично разстройство на личността по едно и също време. а 75 % от всички, които страдат от него като цяло, са мъже.

Фантазия за алфа жена

Какво представлява алфа жената? В случая това е дама, върху която той проектира собствените си нужди и желания, фантазии и тя ги прави.
Например: ако той е израснал в семейство, където разговорите за пари са били тема табу, за да не се развива алчността, може да се чувства зле, ако закопнее за нещо материално, тъй като ще знае, че не е редно (поне според възпитанието му). Когато се среща или фантазира за жена, която е доста успешна във финансов план, ще можете да си се наслади на глезотии и материални предмети без притеснения, защото човекът до него, ще има същите желания и нужди.

Фантазии за порно кралица или стриптийзьорка

Мъжете, които си фантазират за опитни професионалистки, са по-егоистични по натура. Подсъзнателно те се интересуват от собственото си удоволствие, затова и фантазиите им включват жени, които ще се погрижат за него.
Тези мъже са уверени във собствените си способности , но не биха се хабили излишно за друг.

https://erekcia.bg/

Фантазии, включващи двама мъже и една жена

Повечето мъже виждат тройката в комбинация от две жени и мъж, но когато доминира силният пол във конфигурацията, според психолозите това издава проблем в интимността в реалния ви живот. Ако във фантазията му присъства и друг мъж, това означава, че той има проблем с отпускането. Прекалено много идеализира партньорката си в реалния живот и не може да разчупи някои рамки.
Надявате се, че наличието на друг мъж ще я превърне в тигрица и това ще му помогне да свали собствените си задръжки. Купидон хапчета за ерекция

Фантазии, включващи две жени и един мъж

Този тип мъже се доближават до тези с фантазии за стриптийзьорки и порно кралици. Ако често в мечтите си мъжът е обграден от няколко дами, значи е доста уверен в опита и уменията си. Всяка жена би се радвала да има в леглото си такъв партньор.

Фантазии за секс с непозната

Тези мъже гледат на секса като на спорт, а не на интимност. За тях сексът с непозната е възможност да се позабавляват без ангажименти, предварителна игра и въобще някакво усилие. Тези мъже са спонтанни и страстни натури, но много бързо губят ентусиазъм.

Фантазии за секс на публично място

Тази фантазия разкрива, че мъжът се стреми да предизвика общественото мнение и иска да изрази протеста си срещу консервативните порядки. Характерна е предимно за тийнейджъри и млади хора.

Няма коментари:

Публикуване на коментар