четвъртък, 20 декември 2018 г.

Интересни факти за секса



Сред най-интересните факти за секса е този за най-плодовития мъж. Това е марокански владетел, управлявал през осемнадесети век. Той е записан в Книгата на рекордите Гинес като баща на най-много деца.

Според исторически данни той е дал живот на 342 момичета и 700 момчета. Жените трудно могат да настигнат такъв рекордьор по брой на произведени деца, но рускиня, раждала през осемнадесети век, е ненадмината.

Тя дала живот на 69 деца в резултат на 27 бременности. Тя родила 16 двойки близнаци, седем пъти родила тризнаци и четири пъти – четиризнаци, като всички се родили здрави.

За съжаление обаче днешните мъже не са така плодовити като прочутия марокански владетел. Според последните медицински данни пет процента от мъжете над четиридесет години страдат от еректилна дисфункция.

След шестдесетгодишна възраст процентът нараства до ужасните двадесет и пет. Този недъг поразява и млади мъже. Установено е, че четвърт от мъжете на възраст от 18 до 25 години са се сблъсквали с проблеми с ерекцията.

Според психолозите честа причина за неуспешен полов акт е лошата психологична настройка и комплексите. Но за тези, които имат комплекси по повод размера на пениса си, има и една приятна новина.
Купидон хапчета за ерекция
Оказва се, че размерът всъщност няма значение. Сантиметрите вълнуват най-вече мъжете, на жените не им прави особено впечатление, освен ако не става въпрос за нещо наистина драстично.

Средностатистическият пенис в ерекция е дълъг от 12 до 14 сантиметра. Който обаче е прекалено съсредоточен върху малкия според него размер, може да го коригира с помощта на пластичните хирурзи.



Печална е статистиката на желанието на жените за секс. Оказва се, че над десет процента от дамите правят секс, въпреки че не го искат. Те го нареждат сред неприятните задължения като прането и миенето на чинии.

Семейните двойки предпочитат да спят на отделни легла – това важи за всяко десето семейство. В два процента от тези случаи съпрузите не искат да делят дори една стая, но не всеки може да си го позволи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар