сряда, 19 декември 2018 г.

Стресът определено може да причина проблем с ерекцията?


https://erekcia.bg/

Според ново проучване един на всеки десет мъже има проблеми с ерекцията вследствие на стрес, получен на работното място. Клиничните данни показват, че 90% от мъжете проявяват поне един от признаците на стреса, но едва 54% от тях знаят, че прекаленото напрежение в офиса често е основна причина за проблемите с ерекцията. Продължителният стрес вкъщи или на работа се свързва с ниските нива на тестостерона.

За съжаление 44% от представителите на силния пол не се консултират с личния си лекар при проблеми с потентността, а тези, които се решават, изчакват 17 месеца, преди да споделят безпокойството си със специалист. Д-р Дейвид Едуардс, общопрактикуващ лекар от Оксфорд, предупреждава: “Стресът на работното място оказва силно влияние върху потентността на мъжете. Потърсете причините! Не стойте до късно в офиса, хранете се балансирано и здравословно, спортувайте редовно. Приемайте по-спокойно всекидневните проблеми и контролирайте емоциите си. Отнасяйте се отговорно към здравето си.”


Според проучването един на трима мъже с проблемна ерекция не успява да се справи добре в леглото след първия прием на лекарството и бързо се отказва от помощта на лекаря си. Тези пациенти могат да се лекуват успешно, нужно е единствено специалистът да увеличи дозата или да смени таблетките. Например натуралните хапчета за ерекция Купидон  успешно се борят с проблемите с ерекцията, които засягт много мъже по света. Доказано е, че натуралните съставки в таблетките Cupidon спомагат възбуждането и задържането на еякулацията при мъжете.

https://erekcia.bg/

Добрата ерекция означава добър секс, а добрия секс означава високо самочувствие и пълноценен живот. Можете да ги имате с помощта на сексуалния стимулант  Купидон хапчета за ерекция– натурален билков продукт, създаден да помогне на всеки мъж с еректилни проблеми, без никакви странични ефекти. Cupidon спомага за подобряване на сексуалния живот, действа благоприятно при отслабване на ерекцията или при нейното отсъствие, удължава половия акт. Таблетките оказват изключително въздействие върху еректилната дисфункция, която представлява невъзможност да се постигне или да се поддържа ерекция на мъжкия полов член.

1 коментар: