петък, 14 декември 2018 г.

Липса на сексуално желание


https://erekcia.bg/

Случвало ли ти се е малкият  да не иска да се надигне?  Почти няма мъж, който да не е изпадал в подобна ситуация. Понякога става така, че не ни се прави секс, но това трудно може да се разбере от  която и да е жена.
Макар те да  ни убеждават „Това не е най-важното за мен!”, ние не може да си  изкараме от главата унизителната ситуация, когато „той” виси и се е смачкал повече, отколкото в студен зимен следобед, когато оправяме колата.

Какви може да са причините, за да не може получим ерекция?
Няма защо да се лъжем, че всяка жена заслужава мъжката ни гордост в пълна бойна готовност. Понякога представителките на женския  пол  ни лазят по нервите, виждаме черти в характера или външния вид, които ни отвращават и нямаме желание да ги  вякараме в леглото. Трябва сериозно да сме закъсали, за да не подбираме и да си струва да легнем с всяка срещната. В повечето случаи обаче, липсата на сексуална готовност не е пожелано, а се случва и не може да го контролираме. Кои  са тези ситуации и как може да се справим с тях?
Купидон хапчета за ерекция
Повечко годинки. Когато надхвърли 45, всеки  мъж променя сексуалните си мерци и желанието  за секс прогресивно  спада. Иска се по-специална настройка, еротични  ласки, предизвикателство от страна на жената. Не може като на 20 веднага да бъде в готовност в момента, в който  мадамата му намигне. Много често това съвпада и с факта, че  сме с една жена от много години и колкото  и да я обичаме, няма как  страстта да не намалее. Още повече, че с годинките простата започва  да ни създава проблеми и чисто физиологически няма как  да стане.


Поредица неуспешни опити. Когато веднъж по някаква  причина той не е в пълна готовност и ерекцията спадне, страхът  от евентуален следващ провал може да създаде поредица неприятни изживявания. В този случай всичко е в главата ти и трябва да поработиш по въпроса да излезеш от омагьосания кръг „Ами, ако пак се случи…”
  Затормозено съзнание. Имаш проблеми в работата, парите не ти  достигат,  крайният срок за изпълнение на поредният  проект е почти дошъл, а ти си яко закъсал, баба ти е болна, а майка ти ти реве по телефона какво да прави. 

Няма начин това да не се отрази на емоционалното ти състояние и последното нещо, за което  ти се мисли да  е секс. Всяка нормална жена ще разбере, че това е период и ще те подкрепи.  Трябва обаче да се научиш да се отърсваш от проблемите, когато те не са  прекалено сериозни и да не позволяваш те да помрачават личния и сексуалния  ти живот.
    Тютюнопушене. Пушенето на цигари стеснява съдовете и намалява кръвопотока – не само в кръвоносните клетки, които водят към сърцето. Намаленият  приток на кръв се отразява на целия организъм, от което не  може да отделим пениса. Именно затова ерекцията при активните пушачи е по-проблемна.


    Повече  килограми. Затлъстяването ни  прави  освен по-непривлекателни, но и по-мързеливи и  физически неспособни  за сексуални контакти. Повечето мъже имат  склонността да трупат килограми в областта на корема, което  е още по-вредно за либидото. Коремната мазнина съдържа ензима ароматаза, който превръща тестостерона – хормонът, отговорен за либидото, в женския хормон естроген.
    Болестно състояние. Много  е вероятно,  ако някоя  от системите  ти е повредена, това  да се отрази на половата  ти активност. Много заболявания са характеризират  с повишена или понижена секреция на някои жлези, както и с хормонален дисбаланс  или неврологични смущения. Заболяванията на  кръвоносната система,  на съдовете или диабетът се характеризират с продължителна еректилна дисфункция. Това  означава, че ако не ти се  прави доста време секс,  може това да е предупреждение за друг проблем.

1 коментар:

  1. С тези Купидон издържах много повече от обикновено
    Много съм доволен

    ОтговорИзтриване