вторник, 18 декември 2018 г.

Кои са „убийците“ на мъжката ерекция


https://erekcia.bg/


Един от най-големите страхове на всеки мъж е дали ще се представи добре в леглото, особено когато е за пръв път с нова жена. Още по-голямото притеснение за много господа обаче е въпросът дали изобщо ще бъдат в състояние да се представят по какъвто и да е начин между чаршафите.

Доста мъже са изпадали в комично-трагичната ситуация, в която не могат да получат ерекция или ерекцията им не е достатъчно продължителна. Ако и на самите вас ви се е случвало, не се притеснявайте излишно – не е задължително да имате сериозен проблем.

Всъщност „убийците“ на мъжката ерекция могат да бъдат много. 
Ето и най-известните от тях:
1. Разсейване. Ново изследване показва, че мъж може да изгуби ерекцията си, ако сексуалният му акт не е неприкосновен. С други думи, ако сте решили да правите секс с гаджето си или някоя друга жена, докато в съседната стая има някой друг, който може да ви чуе – това определено може да повлияе негативно на вашата ерекция. Купидон
2. Презервативи. Вече е научно потвърдено: някои мъже наистина имат проблеми с ерекцията, когато използват презервативи. В случай, че вие самите сте от тези господа, нямате друг избор освен да изберете да бъдете моногамни и да правите секс само с една жена. По този начин ще бъдете сигурни за своето здраве. Единственото, за което трябва да помислите е друг начин за предпазване на половинката ви от нежелана бременност.
3. Нездравословни навици. Скорошно проучване показва, че пушенето може да увреди мъжката възбуда. Прекаленото пиене, лошото хранене и липсата на физически упражнения също могат да бъдат причина за кратка или никаква ерекция. Помислете коя от тези причини може да бъде вашият „убиец“.
 >>За да се справите с тези така неприятни сексуални проблеми, в днешно време на пазара съществуват много секс стимуланти, които ще ви помогнат. Но най-добрият сексуален стимулант е Купидон.  Той е изцяло на билкова основа, 100% натурален и напълно безвреден. Без странични ефекти. Върнете самочувствието си и се насладете на здрава, силна, и по-продължителна ерекция!<<<

https://erekcia.bg/

4. Стрес. Независимо дали имате притеснения в личен план или в професионален – стресът определено може да се отрази зле на вашата ерекция. Непрекъснатото чувство на опънати нерви със сигурност ще повлияе негативно на вашия сексуален живот. Помислете за начини, с чиято помощ да премахвате стреса.
5. Прекалено много порно. Няма нищо лошо в това да гледате филми за възрастни, стига това да не се превръща в някаква мания. В този случай рискувате да станете жертва на така наречения „порно ефект“. При него мъжете стават безчувствени към реалния секс и мислят само за този, който гледат. Не забравяйте също така, че някои неща се случват единствено в порното и трябва да си останат само фантазия.
Добрата ерекция означава добър секс, а добрия секс означава високо самочувствие и пълноценен живот. Можете да ги имате с помощта на сексуалния стимулант  Купидон хапчета за ерекция– натурален билков продукт, създаден да помогне на всеки мъж с еректилни проблеми, без никакви странични ефекти. Cupidon спомага за подобряване на сексуалния живот, действа благоприятно при отслабване на ерекцията или при нейното отсъствие, удължава половия акт. Таблетките оказват изключително въздействие върху еректилната дисфункция, която представлява невъзможност да се постигне или да се поддържа ерекция на мъжкия полов член.

2 коментара:

  1. Страхотен блог, вече поръчвах на мъжа ми от Купидон хапчета, и наистина действат страхотно

    ОтговорИзтриване
  2. Мисля да си ги поръчам, някой има ли отзиви за Купидон хапчета?

    ОтговорИзтриване